DomovStatutProgramHimna/pesemArhiv novicKontakt
Novice 2015
Očitno je res nastopil čas za odcepitev

Predstavniki Oljke – stranke Slovenske Istre so se danes udeležili shoda "Proti žici, za humano Evropo".

Več ...
 
Prebivalci Istre se ne strinjajo z bodečo žico!
Veliko je bilo povedanega in napisanega v zvezi z begunsko krizo in si je lahko vsak ustvaril mnenje glede nje in njenega reševanja. Evropska unija je padla na izpitu, ker ne nastopa ali, še huje, ne želi nastopati usklajeno. Kar lahko pomeni, da govorimo o dveh Evropskih unijah. V eni so države, ki diktirajo politiko in so “premier liga”, v drugi pa države, ki le izpolnjujejo navodila premier lige, neke vrste “kimavčki”.
Več ...
 
Namestitev prebežnikov v turističnem naselju ni primerna
V Oljki – stranki Slovenske Istre podpiramo sprejem prebežnikov iz vojnih območij, ker menimo, da je ponujanje osnovnih življenjskih pogojev ljudem, ki bežijo iz vojnih območij, temeljno človekoljubno dejanje naše družbe.
Več ...
 
Odcepitev Istre je rešitev za arbitražo!
Tudi v zadnjem tednu smo bili priča klavrni slovenski politiki, tokrat na področju zunanjih zadev, ki bo v veliki meri vplivala na prihodnost prebivalcev Istre. V tem trenutku odgovorni v državi ne vedo niti približno povedati svojim državljanom, kakšen bo ta vpliv.
Več ...
 
Domačini se ne bomo izselili, iz Istre naj se izseli ljubljanska politika!
V Oljki – stranki Slovenske Istre smo ogorčeni nad nestrpno izjavo, ki jo je na odboru za infrastrukturo, okolje in prostor pred nekaj urami prebivalcem Istre namenil minister za infrastrukturo Peter Gašperšič.
Več ...
 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 Naslednja > Konec >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
.