DomovStatutProgramHimna/pesemArhiv novicKontakt
Novice 2014
Vodenje Turističnega združenja Portorož mora ostati v rokah domačinov
V stranki Oljka, lokalni odbor Piran, smo šokirani nad zadnjo odločitvijo nadzornega sveta TZP in
bomo storili vse kar je v naši moči, da se taka odločitev razveljavi in spremeni.
Več ...
 
Veseli prazniki in srečno Novo leto 2015

Oljka - stranka Slovenske Istre vsem želi vesele praznike in srečno novo leto 2015. Naj bo to leto polno uspehov, zdravja, sreče in uresničitve pozitivnih idej, ki ljudi vežejo med seboj. Vsem želimo, da bodo videli predvsem najboljše plati življenja in imeli moč in svobodo spremeniti tiste slabe.

Il partito Oljka augura a tutti buone feste e un felice anno nuovo 2015. Che questo possa essere un anno pieno di successi, salute, felicità e l'anno in cui poter realizzare le buone idee che ci legano tra di noi. Auguriamo a tutti di vedere i lati migliori della vita e di avere la libertà e la forza di trasformare quelli meno positivi.

Srečno / Auguri

Oljka

 
Sodelovanje mestnih svetnikov MOK iz vrst Oljke, SLS in SDS za dobrobit Koprčanov

Občinski svetniki Mestne občine Koper Patrik Peroša (Oljka), Olga Franca (SLS) in Mojca Hilj Trivič (SDS) so ustanovili Klub svetnikov Oljka, SLS in SDS. Klub bo deloval programsko enotno, tako na sejah Občinskega sveta MOK, kot v javnosti, in sicer na vseh področjih, kjer imajo člani sorodna stališča. Člani kluba bodo sicer samostojno zastopali svoje programe dela.

Več ...
 
Zahvala po lokalnih volitvah 2014
V Oljki – stranki Slovenske Istre se iskreno zahvaljujemo vsem volivkam in volivcem, ki so nam na letošnjih lokalnih volitvah zaupali svoj glas in nam s tem omogočili, da nadaljujemo svoje poslanstvo, ki je v oblikovanju močne istrske regije, ki bo oblikovala skupen pogled na razvoj gospodarstva, kmetijstva, sociale, izobraževanja, znanosti, družbe, prometa, infrastrukture, kulture, tradicije in drugih sektorjev, ki so pomembni za skupnost kot celoto.
Več ...
 
Izšel je nov časopis Oljka

Pred nami je zadnji časopis Oljka, ki zaključuje predvolilno obdobje in združuje osnovne programske misli, predvsem vizijo, ki smo jo izoblikovali v stranki. Vabimo vas, da ga v miru prelistate in se seznanite z idejami po razvoju štirih občin slovenske Istre oz. regije. Naša vizija razvoja sloni na štirih stebrih: Ljudem prijazna občina/regija - Okolju naklonjena občina/regija - Samozadostna občina/regija - Tehnološko napredna občina/regija.

Več ...
 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 Naslednja > Konec >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
.