DomovStatutProgramHimna/pesemArhiv novicKontakt
Klokočovnikova IJN nesramno zavaja javnost!
Prispeval Lokalni odbor Izola   
Petek, 15 oktober 2010

Izolskega župana dr. Tomislava Klokočovnika, za katerega upamo, da bo mandat dokončno zaključil že v naslednjih tednih, po drugem krogu županskih volitev, pozivamo k bolj treznem razmišljanju pri vodenju svoje volilne kampanje in stranke Izola je naša.

Stranka Izola je naša si je danes privoščila nesprejemljivo in gnusno zavajanje javnosti, podkrepljeno s ponarejeno vsebino. Sporočilu, kjer ugibajo o tajnem dogovoru med Bredo Pečan in koprskim županom Borisom Popovičem glede spremenjenega prometnega režima, ki bo pričel veljati po 20. oktobru, so priložili fotografijo, ki je nastala že leta 2008 in je jasno, da nima nobene povezave s problemom, ki ga želijo izpostaviti.

Od Klokočovnika zahtevamo, da se javno opraviči vsem občankam in občanom in ga pozivamo k trezni in korektni volilni kampanji. Predvsem pričakujemo, da bo imel do vseh prebivalcev priobalnih mest spoštljiv in pošten odnos, ki ne bo temeljil na grobih manipulacijah.

 V Oljki – stranki slovenske Istre najostreje in z zgroženostjo obsojamo poskus manipuliranja javnosti s strani Klokočovnika in smo prepričani, da bodo volivci v takem dejanju prepoznali pravi obraz trenutne občinske oblasti, ki se poslužuje tudi najbolj nizkotnih dejanj, da bi si še naprej postlala v udobnih foteljih iz katerih bi za občane naredila bore malo.

 
.